Държавата отне имущество за близо половин милион лева от мъж

...
Държавата отне имущество за близо половин милион лева от мъж
Коментари Харесай

Държавата отне имоти за 1/2 милион от двама БГ сводници

Държавата лиши имущество за близо половин милион лв. от мъж и жена  - сводници, занимавали се и с пране на пари.

Окончателното решение е на Върховният касационен съд, който не позволи обжалване и постанови лишаване на имущество за 407 837 лева. по иск на Комисията за лишаване на нелегално добито имущество (КОНПИ).

Силвия Григорова и Георги Крумов са във фактическо общуване, имат присъда от 2014 година за пране на пари и сводничество.

Пред съда Крумов споделил, че има законни приходи от работа в чужбина - отдавал чартърен пространства в Германия на заятчии. Всъщност те били употребявани за проституция.

Крумов претендирал, че тази активност е позволена от немското законодателство и затова осъществената от него облага е със легален източник. Същата активност обаче съставлява закононарушение по българския Наказателен кодекс, за което му е повдигнато и обвиняване. Съдът не признава приходите като законни, защото изказванията му за осъществени доходи остават недоказани.

От двамата се лишават се три недвижими парцела в Разград - два жилището и едноетажна жилищна постройка, лек автомобил и суми по банкови сметки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР