Държавата няма да се оправи, ако не се премахне машинното

...
Държавата няма да се оправи, ако не се премахне машинното
Коментари Харесай

Георги Марков: Държавата няма да се оправи, ако не се премахне машинното гласуване

Държавата няма да се оправи, в случай че не се отстрани машинното гласоподаване и не се вкара най-малко смесена изборна система ", сподели в ефира на БНР някогашният народен представител от ГЕРБ Георги Марков.

Така нареченият " български закон Магнитски " е комунистически план. Слисах се, тъй като нашата народна власт е на Христова възраст, а този законопроект ни връща към Член 1 от остарялата Конституция - една партия се слива с страната. Такъв закон ще заплюе неприкосновеността на частната благосъстоятелност. С подобен закон правовата страна ще бъде изпратена на кино. Не е работа на изпълнителната власт да влиза в ролята на проверяващ орган и да дефинира кой е добър и кой неприятен ", твърди той.

И акцентира, че куражът на нашите ръководещи за сходна стъпка " идва от опита на техните шефове в Европа ". Марков попита - може ли парламент, за който не са дали своят вот 2/3 от българите, да взема решение съответно въпроси като този за еврото или този за РСМ: " И държавното управление, което е еманация на Народното събрание, и то е ниско законно...Ние сме страна на политическа, институционална и икономическа инфлация ".

Той добави, че " европейците, с цел да наложим наказания на руснаците, ще си изтупваме облеклата, няма да се къпем и няма да караме коли, а глобените ще се къпят и ще си перат облеклата ": " Това е безумие. И прекален светец на Бог не е мил ".

Георги Марков е безапелационен, че би трябвало да има взаимност с украинците, само че " не и взаимност с нелепостта ". " Не може да се постановат наказания, с които - все едно отиваш на лов и се гръмваш в крайници. Това не стопира войната ", безапелационен е той.

Според него полезностите на Западна Европа през днешния ден са ислямизация, африканизация, разрушение на обичайното семейство, смяна на демографския профил на Стария континент.

Във връзка с влизането на България в еврозоната той уточни, че в този момент не е моментът, защото сме в хиперинфлация, има война, а пандемията се връща. " Трябва дълго да стоим в чакалнята, до момента в който не се види накъде вървят нещата. Има заплаха те да станат по-зле ", твърди Марков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР