Държавата не се ръководи с хаштагове, а с документи. Не

...
Държавата не се ръководи с хаштагове, а с документи. Не
Коментари Харесай

Донев: Държавата отпуска 800 млн. лв. заем на Булгаргаз“

Държавата не се управлява с хаштагове, а с документи. Не може да се позволяват злоупотреби. Кризисният щаб в енергетиката ще има задача да възвърне синхрона и положителната координацията с институцията. 800 милиона лв. заем ще бъдат предоставени на " Булгаргаз ", като ще бъдат конкретизирани изискванията за връщането на тези пари. Това сподели при започване на държавното съвещание служебният министър председател Гълъб Донев.

Министър-председателят посочи още, че кабинетът ще одобри разпореждане за започване на присъединителния развой на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване.

Предстои да приемем постановлението за присъединението на България към Организацията за икономическо сътрудничество и раз. Много държавни управления работиха за това, на нас се падна достойнството да организираме и структурираме присъединителния развой. Държавата е се управлява с хаштагове, а с членове и алинеи. Недопустимо е да се слага под въпрос волята на България за присъединение към Организацията за икономическо сътрудничество и раз като част от предизборна акция, разяснява Гълъб Донев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР