Държавата не би следвало да се намесва в регулирането на

...
Държавата не би следвало да се намесва в регулирането на
Коментари Харесай

Вицепремиерът Томислав Дончев: Правителството ще изкара пълния си мандат

Държавата не би следвало да се намесва в регулирането на подправените вести, разяснява във Велико Търново вицепремиерът Томислав Дончев, който откри интернационалната конференция „ Стойността на връзките в цифровата епоха “, съобщи Блиц.

Според Дончев би трябвало да се основат механизми за сериозни равнища на предвидливост, където да се преценя кое е истина и кое не и това не е извънредна роля на страната:

``
реклама

" Държавата е еднообразно редно и съмнително да се намесва или да не се намесва. Големият проблем с подправените вести е, че не някой ги измисля, огромният проблем е, че някой им има вяра.

Ние не можем да приказваме за държавна цензура, която обезателно да контролира нещата ", разяснява Дончев.  По отношение на митингите и настояванията, които те насочат, вицепремиерът коментира, че не може да разбере посланието „ Смяна на системата “. По думите му най-вероятно държавното управление ще изкара цялостния си мандат: " Това зависи освен от парламентарната аритметика, това в това число зависи и от публичните настроения ".
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР