Държавата е пред тотален колапс, а кризите не само се

...
Държавата е пред тотален колапс, а кризите не само се
Коментари Харесай

Държава пред колапс: Петков и компания се събират на тъмно да си говорят за Цацаров

Държавата е пред цялостен колапс, а рецесиите освен се усилват, само че и съществуващите се задълбочават. Цените на стоките от първа нужда като самун, мляко, масло, олио, плодове са скочили няколко пъти. Космическите сметки за ток вършат непостижимо заплащането им от бизнеса и потребителите. А поради него скачат медикаментите, общини вкарват режим на тока, фабрики затварят порти, а инфлацията пораства.

На този декор ръководещата коалиция се събира, с цел да бистри оставката на Сотир Цацаров и правосъдната промяна на мрачно - онлайн.

От няколко дни медиите, които комфортно клекнаха пред новото държавно управление, ръководено от Кирил Петков си затварят очите пред ужаса на милиони българи, които се чудят по какъв начин ще преживят месеца. Вместо това от заран до вечер тематиката е основния прокурор Иван Гешев и шефа на КПКОНПИ Сотир Цацаров. Сякаш, в случай че двамата завчас изчезнат всичко у нас ще разцъфне.

Истината е, че до момента в който държавното управление и ръководещото болшинство не престават да облъчват хората с нерешимата тематика за промяната в правосъдната система, която в най-хубавия случай би лишила 2 години, българския народ умира – безусловно.

Загива поради непостижимите сметки и ковид, който у нас не се ръководи по никакъв метод. По всичко проличава, че обединението е решила да употребява днешния ден, когато всекидневно случаите са по-малко. Дали обаче ще е бъде по този начин, какво ще отговорят от четворната коалиция, когато още веднъж стигнем рекордни стойности или след няколко месеца, когато по прогнози на математици отчетем 70 хиляди новозаразени за ден? Какво ще кажат на хората от Северозапада - най-бедният район в страната ни- когато преминат на режим на тока, тъй като сметките са толкоз непостижими, че никой не може да ги заплати? Какво ще кажат на стотици хиляди дребни и междинни бизнеси, лечебни заведения, аптеки, учебни заведения, които не могат да си платят сметките?

Отговори сигурно нямат.

Или ще предложат като отплата при липса на самун по едно парче от обичаната кето торта на премиера Петков?

Срамно е, а към този момент и страшно…
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР