Държанката Светлана Гущерова е решила да гради нов имидж и

...
Държанката Светлана Гущерова е решила да гради нов имидж и
Коментари Харесай

Честито! На 35 г. Светлана Гущерова се научи да чете. Мъжът й още не може

„ Държанката ” Светлана Гущерова е решила да гради нов имидж и да излезе от стандарта на хубавица с празна глава, в който сама се вкара. За задачата изкуствената русокоска стартира да чете.

Тя се похвали в обществената мрежа, че е прочела „ Математика за феите ”. Книгата наблюдава живота на Ада Байрон – дъщерята на известния британски стихотворец Джордж Байрон. Това по всяка възможност е първата книга, която Светла прочита, въпреки да е към този момент на цели 35 година

Госпожа Гущерова е решила да навакса пропуснатото през последните 20 години. Както се видя във „ ВИП Брадър ” преди 8 години, някогашната плеймейтка има големи пропуски в общата си просвета и не знае обикновени неща по история и георафия.

Разбира се, мъчно ще ги навакса с сходна книга, само че по този начин най-малко демонстрира, че въпреки всичко може да чете, тъй като и това беше под въпрос, поради интелекта й. Какво е схванала от четивото, това също не е доста ясно.

Интересното е, че даже в опита си да се прави на най-малко малко интелигентна Светлана провокира рецензии. Вместо да прочете нещо българско, тя се демонстрира като чуждопоклонница и с цел да се прави на изискана, е решила да чете непозната литература.

В същото време брачният партньор й Християн продължава да е все същият необразован мъж. Жена му към този момент го води с една книга, тъй като Гущеров, с изключение на вестник, друго не е чел през живота си.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР