Дария Симеонова е на върха на щастието си, защото роди

...
Дария Симеонова е на върха на щастието си, защото роди
Коментари Харесай

Дария Симеонова стана майка за втори път

Дария Симеонова е на върха на щастието си, тъй като роди второто си дете преди броени дни и нямаше по какъв начин да не показа радостната вест в профила си в обществените мрежи. Актрисата изненада всички с бременността си предходната година, а ето, че новото попълнение в фамилията е към този момент факт.

Още след раждането на първородния си наследник Макси, Дария призна, че ще продължи с поколението. И си съблюдава бързо обещанието, като роди сестричка на Макси.

" Най-великото благополучие! Преди няколко дни на този свят се появи нашето второ детенце - щерка ни Ема. Добре пристигнала, бъди благословена!
Специални благодарности на доктор Весела Маркова и целия екип акушери и неонатолози… за всичко ", написа щастливата майка в профила си.

Още когато разгласи, че е бременна, чаровната актриса, която нашумя с ролята си в хитовия медицински сериал " Откраднат живот ", не можа да скрие вълнението си от богатствата новина, а тогава най-щастлив се оказа синът ѝ Макс, който нямаше самообладание да си има братче или сестричка. Към днешна дата Макс е горделив батко на сестричка, написа още show.blitz.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР