Дария Хаджийска може и да е супер млада, но вече

...
Дария Хаджийска може и да е супер млада, но вече
Коментари Харесай

Мацка №1 в киното: Дария Хаджийска и най-яките ѝ снимки

Дария Хаджийска може и да е супер млада, само че към този момент е много известна. Тя е единствено на 18 години, само че към този момент има 3 функции зад тила си в известни български продукции. Най-известна е с ролята си на Вики в " Братя ". Мечтае от дребна да бъде актриса и има всичко, което е належащо - гений и секси визия. Е, второто не е наложително, само че несъмнено ще ѝ оказва помощ. Ето едни от най-яките фотоси на Дария Хаджийска и забавни обстоятелства за нея:

Киното е занимание

Дария е споделяла, че киното е занимание за нея. Това ще е по този начин, до момента в който учи, само че е уверена, че правенето на филми е нещото, в което се усеща супер комфортно. 

Виж още: Обувките на раздора: Дениз натри носа на Алекс със специфичния си подарък от Виктор Стоянов 

Няма Фейсбук

Не обича обществените мрежи и не ги употребява постоянно. В Instagram Дарие не е също супер дейна, само че пък фотосите ѝ там са супер секси и несъмнено си заслужава да я следвате.

Виж още: Скрит гений се оказа: Григор Димитров сподели новото спортно занимание

Обожава модата

С просто око ли проличава, че Дария е огромен почитател на модата и следва трендовете. " Имам огромен интерес към модата и облеклата - извозвам часове пред дрешника, пробвайки се да съчетая облеклата, с които ще изляза ", показа преди време актрисата за Vbox7.

Дария и едно колело

Мацката се е научила много късно да кара колело. Близо 16-годишна е била, когато се научава да върти педалите, а повода е една - фотосите на " Братя "

Изображение: https://www.instagram.com/dariyahadjiiska/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР