Дария Дугина, дъщеря на руския обществен деец Александър Дугин, наричан

...
Дария Дугина, дъщеря на руския обществен деец Александър Дугин, наричан
Коментари Харесай

ВЗривиха дъщерята на дясната ръка на Путин

Дария Дугина, щерка на съветския публичен деятел Александър Дугин, именуван още Распутин поради близостта си с президента Путин, е починала при детонация на автомобил край Москва.

Руската осведомителна организация ТАСС популяризира новината като цитира Андрей Краснов, началник на публичното придвижване „Руски хоризонт“ и прочут на починалата, предава Българска телеграфна агенция.

Да, доста тежко събитие, познавах Дария персонално. Даша пристигна на едно огромно дискусионно събитие, тъй като „Традиции“ е фестивал, само че не в класическата си форма, а е полемика за настоящите трендове в културната, музикалната, филмовата, литературната сфера. Аз самият бях там“, сподели Краснов. „Близо до село Болшие Вяземи е избухнала експлозия, колата се е запалила незабавно, напълно е била обхваната от пламъци, тя е изгубила надзор, тъй като е карала с висока скорост и е изхвърчала на отсрещната страна на пътя, описа той.

Според съветските медии Даря Дугин е била „взривена на парчета“ при „покушение“, което е било предопределено за татко ѝ Александър, написа БГНЕС.

Това е колата на татко й, Даша кара друга кола, само че през днешния ден тя караше неговата кола, а Александър Гелиевич пътуваше по различен метод. Той се върна и беше на мястото на нещастието. Доколкото разбрах, цел е бил директно Александър Гелиевич, а може би и двамата, добави още Краснов.

60-годишният Александър Дугин постоянно е именуван „мозъкът на Путин“ или „Распутин“ поради околните си връзки с съветския президент. Той е някогашен основен редактор на твърдо пропутинската телевизионна мрежа „Царьград“ и се счита, че е подстрекател на продължаващата инвазия в Украйна. Макар да няма публична роля в държавното управление, се счита, че извънредно десният свръхестествен публицист оказва въздействие върху Путин, изключително на неговия агитационен фронт.

На него се приписва заслугата за даването на нов живот на термина „Новорусия“ (Нова Русия), който е общопризнат от Путин, с цел да оправдае анексирането на Крим – откакто през 2013 и 2014 година е необятно употребен от Дугин.

Във видео споделяно в обществените мрежи, основно Туитър, се следи горяща кола, пожарна и голям брой пожарникари като до тях стои възрастен мъж, който наподобява на Александър Дугин, хванал се за главата и беседва с огнеборците.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР