Дариуш Новак, ръководител на направление “Инженерно осигуряване на АЕЦ Козлодуй

...
Дариуш Новак, ръководител на направление “Инженерно осигуряване на АЕЦ Козлодуй
Коментари Харесай

Дариуш Новак е енергетик на годината

Дариуш Новак, началник на направление “Инженерно обезпечаване ” на АЕЦ " Козлодуй " " Eнергетик на годината ” за работата си по удължение на периода на употреба на Пети и Шести блок на централата. Отличието на Българска браншова камара на енергетиците му беше връчено през днешния ден на Деня на енергетика, оповестиха от АЕЦ.


Почетни статуетки и грамоти получиха изявени експерти, заслужили званието “Най-добър ” в разнообразни посоки. Водещи критерии при определянето на призьорите са високи резултати в работата и използване на ефикасни и ексцентрични подходи при решаването на деловите задания.

За първи път през 2019 година бе присъдена премия за групов принос в категория “Безопасността на първо място ”, учредена за да бъде насърчено основаването и развиването на позитивна просвета на сигурност на работното място. Носител на новото отличие стана колективът на бранш “Експлоатация на електрооборудване ” към направление “Експлоатация ”.

Призове бяха връчени и от три неправителствени организации, работещи в поддръжка на атомния бранш на България – съдружие “Жените в нуклеарната промишленост – България ”, Българско нуклеарно сдружение и Съюз на ветераните в нуклеарната промишленост, както и от Водноелектрическа централа “Козлодуй ” в категорията “Най-добър оператор на хидроцентрала ”.
 Пети блок на АЕЦ Пети блок на АЕЦ "Козлодуй " е пуснат след планов ремонт
Пети блок на АЕЦ "Козлодуй " е пуснат през днешния ден в употреба след привършване на плановия му ремонт, оповестиха от централата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР