Дарителски кутии за каузата ще бъдат разположени във всички хипермаркети

...
Дарителски кутии за каузата ще бъдат разположени във всички хипермаркети
Коментари Харесай

Kaufland България и БЧК обединяват усилия в подкрепа на засегнатите от конфликта в Украйна

Дарителски кутии за идеята ще бъдат ситуирани във всички хипермаркети на веригата

Kaufland България и Български Червен кръст (БЧК) сплотяват старания в взаимна дарителска самодейност под мотото „ ДАРИ в поддръжка на потърпевшите от спора в Украйна “.

От през днешния ден до 08.04.2022 в това число във всички 61 хипермаркета Kaufland в страната ще бъдат ситуирани кутии, в които клиентите на компанията могат да подаряват средства в поддръжка на засегнатите хора.

Събраната сума в края на акцията на Kaufland България и БЧК ще бъде употребена за даване на филантропична помощ на нуждаещите се посредством Украинския Червен кръст. БЧК поддържа непрекъсната връзка със своите сътрудници от Международното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец, с цел да се осведоми за ситуацията в засегнатите региони, както и за непрекъснато увеличаващите се потребности от съществени артикули и артикули, като най-належащи сега са топли облекла, завивки, зимни обувки, спално долни дрехи, хигиенични материали, лекарства, превързочни материали.

В началото на месец март Schwarz групата, част от която е и Kaufland България, за трайни хранителни артикули, домакински текстил, артикули за хигиена и други незабавно нужни артикули, с цел да способства допустимо най-бързо за доставяне с най-необходимото на бежанците в регионите покрай границата с Украйна.

Дарителството е част от цялостната политика за стабилно развиване, която Kaufland България разпростира под слогана „ Действията носят смяната “. Компанията работи поредно по планове и начинания с съответен принос в интерес на хората и природата. За своята дълготрайна политика за корпоративна обществена отговорност Kaufland България е отличена с голям брой награди. Носители на оценки са и чиновниците на компанията, измежду които тя предизвиква културата на доброволчество и дарителство.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР