Дарителската кампания Най-доброто за нашите деца и онкоболни, инициирана от

...
Дарителската кампания Най-доброто за нашите деца и онкоболни, инициирана от
Коментари Харесай

Училища дариха 17 хил. лв. на кампанията „Най-доброто за...

Дарителската акция „ Най-доброто за нашите деца и онкоболни ”, инициирана от УМБАЛ „ Свети Георги ”, получи от пловдивски учебни заведения подаяние в размер на 16 872,33 лева Средствата бяха събрани в първия образователен ден, 16 септември. Много учебни заведения от всички региони на Пловдив се включиха в самодейността да дарят парите за цветя в интерес на акцията, отдадена на построяването на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс, в който да се реалокират Клиниката по педиатрия, по-известна като Детска клиника, както и Клиниката по здравна онкология и Клиниката по клинична хематология.

С благодарствено писмо към възпитаници, учители, родители и представители на районните кметства в Пловдив се обърна проф. доктор Иван Иванов, шеф на Клиника по педиатрия на УМБАЛ „ Свети Георги “ и ръководител на Организационния комитет на Дарителска акция „ Най-доброто за нашите деца и онкоболни “ на УМБАЛ „ Св. Георги “:

„ Скъпи възпитаници, родители, учители, Сърдечно Ви благодаря от името на всички наши дребни пациенти и целия медицински личен състав на УМБАЛ „ Св. Георги “ за вашето въодушевено присъединяване в дарителската акция „ Най-доброто за нашите деца и онкоболни “. Вие показахте, че имате сърце и душа, които съчувстват, съпреживяват и сплотяват добромислещите. Вие показахте, че можем да се обединим към обща идея, че можем да действаме единно в името на значимите житейски полезности.

Вашите общи старания направиха пловдивските учебни заведения най-големия донор в акцията. Събраните средства във връзка Първия образователен ден са 16872,33лв, най-голямото подаяние, което е постъпвало досега в дарителската сметка. Разпространете концепцията на тази акция! Направете я Ваша цел и предпочитание! Нека осъзнаем, че високите цели са достижими с непримиримост и безстрашие! Хиляди детски очи са вперени във вас и чакат помощ, разтуха, състрадание, наслада!

Благодаря още един път сърдечно! Бог да ви пази!

Скъпи районни кметове и чиновници в районни кметства на Пловдив, благодаря и на вас, че приехте драговолно нашата самодейност, че я разпространихте и горещо подкрепихте. Без вашата интервенция нямаше да има подобен триумф и единодушие. Чрез тази дарителска акция вие вършиме крачки към реализацията на фантазиите, на хилядите хора, които имат вяра във вас и разчитат на вас. Нека Господ ви закриля във вашите положителни планове!

Проф. Иван Иванов

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР