Дарители, доброволци, благодетели и застъпници за правата на децата със

...
Дарители, доброволци, благодетели и застъпници за правата на децата със
Коментари Харесай

Карин дом ще отличи посланиците на децата с награди „Иван Станчов”


Дарители, доброволци, благодетели и покровители за правата на децата със специфични потребности ще бъдат наградени с приз, въодушевен от делото на Иван Станчов

 

На 30-ти октомври ще се организира годишното благотворително събитие на Карин дом - награди „ Иван Станчов ”. Наградите се организират под мотото „ Бъди дипломат на децата ” и ще отличат както компании и персони, по този начин и просветителни институции, дали своя принос за Детския фонд на Карин дом и политиките за деца у нас . Номинациите са в следните категории; За виновен бизнес и сътрудник в името на децата. за доброволчески начинания в поддръжка на децата от Карин дом, за принос в политиките за деца, за доброволец и подстрекател, за принос за благоденствието на децата.

„ Карин дом ” е учреден от потомствения посланик и човеколюбец Иван Станчов като един от центровете пионери за работа с деца със специфични потребности. Карин дом е един от първите центрове за лечебна работа с деца, който стартира своята работа във Варна преди 28 години.

Към днешна дата „ Карин дом ” развива своята активност в нова, многофункционална постройка, която дава отговор на най-съвременните стандарти за лечебна работа и е новаторски комплекс за услуги в поддръжка на детското развиване. Над 440 деца и техните фамилии годишно получават ефикасна терапия и поддръжка, а с помощта на развиването на детския фонд, те могат да станат доста повече.

„ Наградите „ Иван Станчов ” не са единствено оценки за щедрост, въпреки че тя е от значително значение, с цел да реализираме устойчиви резултати. Това е още една от самодейностите, посредством които Карин дом разпространява дарителството като метод за смяна и основаване на общественост, която да работи за детските политики и благополучие. Всеки, който желае да участва и да разбере повече за активността ни, може да се свърже с нас и . Нови съидейници и сътрудници са постоянно добре пристигнали да станат посланици на децата. ” - показа Антоанета Иванова, изпълнителен шеф на Карин дом.

Детският фонд на Карин дом в поддръжка на деца със специфични потребности обезпечава сложна ефикасна терапия, съобразена с потребностите на всяко дете, поддръжка и образование на родители, както и подготовка и преход за включване в детска градина и учебно заведение. През миналата година, с помощта на събраните средства във Фонда, нови 32 деца получиха терапия и обществени услуги, като потенциалът на Карин дом разрешава през 2025 техният брой да бъде подсилен.

Водещ на събитието ще бъде Николаос Цитиридис, а с ефектна музикална стратегия ще се включи Камерен струнен оркестър към Национално учебно заведение по изкуствата " Добри Христов ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР