Дарител за кампанията на президента Барак Обама, приятел на Джордж

...
Дарител за кампанията на президента Барак Обама, приятел на Джордж
Коментари Харесай

Не е за вярване кой стои зад голата сесия в Дубай СНИМКИ

Дарител за акцията на президента Барак Обама, другар на Джордж Клуни и някогашен чиновник в американското посолство в Киев е провел голата фотосесия на балкона в Дубай, която раздруса от отвращение Обединените Арабски емирства.

Зад голите моделки накацали като чайки зад стъкления парапет на 40-я етаж стои предприемачът с американско и украинско поданство Виталий Гречин.



Голата сесия била за 41-я му рожден ден, написа порталът Life.ru. С Гречин, който е застрашен от ефикасна присъда в затвор и санкция от 136 хиляди $, са били предприемачът от Алексей Концов и фотографът от Петербург Александър Тен.



Първоначално в медиите се появи известие, че уредник на безобразието в Дубай е Концов. Тази информация по-късно бе опровергана.

Според източник на уеб страницата, доста от девойките са получили билети за аероплан Киев-Дубай и чак когато са пристигнали там се срещнали с Гречин. Оказало се, че множеството не могат да бъдат настанени в хотел поради притовоепидемиологичните ограничения.



Някои като чули, че ще вземат участие в гола сесия отказали и си тръгнали.

Бил сниман откъс от видеото с голите девойки и Гречин го качил в обществените мрежи. Точно по местоположението на постройката, а не по сигнал на възмутени араби, локалните управляващи незабавно локализирали оргията.



Кой е Виталий Гречин?

Роден е през 1980 в Киев, а когато е на 10 години фамилията му се мести в Съединените щати. Завършва две висши образования – финансова и кадрова логика на психиката.

Служил е в американската войска, работил е в корпорацията Форд, а след връщането си в Украйна е в посолството в Киев.

Според осведомени той има апартамент в центъра на града и там живее с харем от 10 девойки. „ Женен е за всички едновременно”, обяснил пред life.ru един от познатите му.

През 2010 година пред списание Exclusive style, Гречин се хвали, че е донор за акцията на Барак Обама.

На фейсбук страницата му има фотоси, които демонстрират, че е бил на празненства с артиста Джордж Клуни – краен почитател на Демократическата партия.

Гречин изяснява положителното си финансово положение със покупко-продажби с недвижими парцели. Притежава организация за търговия с парцели в Киев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР