Дарител за кампанията на президента Барак Обама, приятел на Джордж

Дарител за кампанията на президента Барак Обама, приятел на Джордж ...

Не е за вярване кой стои зад голата сесия в Дубай СНИМКИ


Дарител за кампанията на президента Барак Обама, приятел на Джордж Клуни и бивш служител в американското посолство в Киев е организирал голата фотосесия на балкона в Дубай, която разтърси от възмущение Обединените Арабски емирства.

Зад голите моделки накацали като чайки зад стъкления парапет на 40-я етаж стои бизнесменът с американско и украинско гражданство Виталий Гречин.Голата сесия била за 41-я му рожден ден, пише порталът Life.ru. С Гречин, който е заплашен от ефективна присъда в затвор и глоба от 136 хиляди долара, са били бизнесменът от Алексей Концов и фотографът от Петербург Александър Тен.Първоначално в медиите се появи съобщение, че организатор на безобразието в Дубай е Концов. Тази информация след това бе опровергана.

Според източник на сайта, много от момичетата са получили билети за самолет Киев-Дубай и чак когато са пристигнали там се запознали с Гречин. Оказало се, че повечето не могат да бъдат настанени в хотел заради притовоепидемиологичните мерки.Някои като чули, че ще участват в гола сесия отказали и си тръгнали.

Бил заснет фрагмент от видеото с голите момичета и Гречин го качил в социалните мрежи. Точно по местоположението на сградата, а не по сигнал на възмутени араби, местните власти веднага локализирали оргията.Кой е Виталий Гречин?

Роден е през 1980 в Киев, а когато е на 10 години семейството му се мести в Съединените щати. Завършва две висши образования – финансова и кадрова психология.

Служил е в американската армия, работил е в корпорацията Форд, а след връщането си в Украйна е в посолството в Киев.

Според запознати той има апартамент в центъра на града и там живее с харем от 10 момичета. „Женен е за всички едновременно”, обяснил пред life.ru един от познатите му.

През 2010 година пред списание Exclusive style, Гречин се хвали, че е дарител за кампанията на Барак Обама.

На фейсбук страницата му има снимки, които показват, че е бил на партита с актьора Джордж Клуни – краен последовател на Демократическата партия.

Гречин обяснява доброто си финансово състояние със сделки с недвижими имоти. Притежава агенция за търговия с имоти в Киев.


Източник: marica.bg