Дарина Радева се радва на любовно и романтично лято. Дъщерята

...
Дарина Радева се радва на любовно и романтично лято. Дъщерята
Коментари Харесай

Щерката на Радев на море с гаджето

Дарина Радева се радва на любовно и сантиментално лято. Дъщерята на президента има нов другар и двамата по никакъв начин не се задържат в столицата, дочу HotArena.

Двойката избира уединението в провинцията и най-много да са на морето. Двамата споделят фотоси в обществените мрежи, на една, от които са седнали прегърнати на плажа.

Фотосът е черно-бял, а Дарина наподобява очарователна, пуснала косата си свободно да се вее от вятъра.

Почти цяло лято двойката прекарва в придвижване, посещавайки вилата на Радева, разнообразни морски курорти и стоят надалеч от столицата. Дарина даже си пусна фотография под асмата, на която е облечена единствено в риза.

Дъщерята на президента залага на естествена визия и заобикаля мощния грим. Но пък по този начин е доста по-красива, написа „ България през днешния ден ”.

Що се отнася до гаджето й, той е наследник на вицепремиера в държавното управление на Орешарски Зинаида Златанова. Камен е студент и две години по-голям от Дарина, само че хлътва до уши по чаровницата.

Двамата се сближават около изкуството. Те са част от екипа на театралната група „ Ле Страпонте ”. Според слуховете връзките сред двамата са съществени, а това проличава и от първите им общи фрагменти от 2017 година, когато се движат около обща компания обвързвана с театъра.

Преди да станат съществени гаджета, Дарина и Камен постоянно пътуват дружно поради уговорките около представленията.

Не е загадка, че Дарина е запленена от изкуството и го обожава. А геният й постоянно събира родителите й, които се появяват на всяко нейно зрелище и бурно приветстват театралните й изяви.


Въпреки натоварения си график, президентът не пропуща нито една изява на щерка си. През 2018 година те даже посетиха дружно премиерата на спектакъла „ Кралят Елен ”.

Тогава бе и първата поява на Радев без брачната половинка му Деси. Първата дама избра да подари този миг на татко и щерка, оценявайки любовта на Дарина към изкуството и си остана вкъщи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР