Дарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от

...
Дарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от
Коментари Харесай

Дарина Павлова забрави Илия, пропуска помена му

Дарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от гибелта на брачна половинка си Илия, която е при започване на март месец. Вдовицата на убития необут на „ Мултигруп “ имала неотложни бизнес задължения и нямало да откри време да пристигна до България, с цел да сервира цветя на гроба му.

За последно милионершата е засичана да пали свещ пред паметника на починалия си брачен партньор през далечната 2011 година, когато още веднъж не почете датата на гибелта му, а се появи за рождения му ден, оповестява вестник „ Ретро “. Тогава Дарина кацна тайно у нас на летище Горна Оряховица с фалкон – същия като държавния ни аероплан.

Дори когато беше част от журито на формата „ България търси гений “ и прекара повече от 2 месеца у нас, Павлова по този начин и не се отби до гроба на брачна половинка си в Арбанаси. Запознати настояват, че от дълго време вдовицата на Илия Павлов не си правела труда даже да заплаща на компания за поддръжката.

С това се занимавал татко му Павел Найденов, който понякога изпращал хора да окосят тревата. С пукването на пролетта обаче гората край Арбанаси, където е заровен подземният необут, поглъщала паметника му, който не можел да се види с просто око. Шефът на „ Мултигруп “ бе положен на това място по негово предпочитание. Приживе той постоянно идвал в Арбанаси.

Отсядал в резиденцията на Тодор Живков и с часове се усамотявал измежду спокойствието на близкия манастир. В скромната черква „ Свети Николай Чудотворец “ се молел за опрощаване на греховете и търсел мощ и Божия помощ за бъдещите си бизнес проекти.

Решил, че на това място ще бъде последният му дом, и самичък купил имота, на който е положен.

След като на 7 март 2003 година бе разстрелян от снайперист пред централата на „ Мултигруп “ в София, тялото му бе докарано с хеликоптер до курортното населено място край старопрестолния град Велико Търново. Тази година се чака паметта му да почетат единствено татко му и приятелите, които не са го не запомнили за всичките 16 години.

Трите му деца също щели да отсъстват от възпоменанието. Присъстващите по традиция щели да му поднесат бели рози и щели да оставят до паметника му по една запалена пура, а спортният клуб по битка, учреден от водача му на негово име, може би щял да организира шампионат в памет на президента на „ Мултигруп “ в същия ден.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР