Дарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от

...
Дарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от
Коментари Харесай

Дарина Павлова забрави Илия! Пропуска помена му

Дарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от гибелта на брачна половинка си Илия, която е при започване на март месец, разбра HotArena .

Вдовицата на убития необут на „ Мултригруп “ имала неотложни бизнес задължения и нямало да откри време да пристигна до България, с цел да сервира цветя на гроба му.

За последно милионершата е засичана да пали свещ пред паметника на починалия си брачен партньор през далечната 2011 година, когато още веднъж не почете датата на гибелта му, а се появи на рождения му ден, писа „ Ретро “.

Тогава Дарина кацна тайно у нас на летище Горна Оряховица с фалкон – същия като държавния ни аероплан. Павлова по този начин и не се отби до гроба на брачна половинка си в Арбанаси, когато бе жури на „ Гласът на България “ и остана у нас близо два месеца.

Дарина даже спряла да заплаща на компания за поддръжката на гроба. С това се занимавал бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, който понякога изпращал хора да окосят тревата. С пукването на пролетта обаче гората край Арбанаси поглъщала паметника му, който не можел да се види с просто око.

И трите му деца най-вероятно ще пропуснат помена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР