Дарина Павлова се появи на 80-тото издание на филмовия фестивал

...
Дарина Павлова се появи на 80-тото издание на филмовия фестивал
Коментари Харесай

Няма да повярвате как се появи Дарина Павлова на кинофестивала във Венеция

Дарина Павлова се появи на 80-тото издание на филмовия фестивал във Венеция  транспарантна рокля, която разкри прелестите й.

Поведението й не пасва на годините й, възмущават се в мрежата. Тя побърза да показа фотоси. 60-годишната вдовица на Илия Павлов конкурира 30-годишните. Милионерката нажежава пристрастеностите в обществените мрежи. " Участието в amfar в магическата Венеция постоянно е необикновено ", написа Мадам Мулти, както назовават от години вдовицата на предприемача Илия Павлов. Тя не стопира да показва блестящия си метод на живот в компанията на международни звезди.

Във фестивалната конкуренция взимат присъединяване общо 23 кино лентата. Най-много са американските-цели 7, а още 6 са италиански.

Новото към Дарина Павлова е, че продуцира филм  за Борис  III. Говори се, че основната роля ще изиграе не какъв да е, а точно Антонио Бандерас. Главният сценарист на лентата е чужденец. Продуцентът даже попита Бандерас: „ Искаш ли да играеш царя? “. „ Да! “-- отговори той. В последна сметка информацията към този момент е много нищожна.

Брюнетката ще организира кастинг за български артисти този месец, които ще се организира в „ Ню Бояна “. Филмът ще бъде сниман на британски, а ще излезе с български надписи.

Милионерката почива това лято в Гърция. Тя бе в компанията на порасналия си към този момент наследник. Преди време Дарина Павлова бе споделяла в изявление, че синът й е доста любвеобилен и постоянно дава всичко от себе си в една връзка.

Инфо: blitz.bg

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР