Дарина Павлова нажежи страстите до червено, след като пусна свои

...
Дарина Павлова нажежи страстите до червено, след като пусна свои
Коментари Харесай

Дарина Павлова се пусна по бански в мрежата и подлуди мъжете

Дарина Павлова нажежи пристрастеностите до алено, откакто пусна свои фотоси по бански. 60-годишната вдовица на Илия Павлов няма терзание от голотата и скри шапката на доста млади девойки с безупречния си външен тип. 

Мадам Мулти, както я назовават, е на 5-звездна отмора в Италия, само че вместо да се хвали с първокласния хотел, тя реши да покаже на целия свят какво тяло се крие под облеклата й. 

Павлова събира загар на доста първокласно място в Италия, като през множеството време избира да бъде на яхта с богатите си другари. 



Милионерката се намира в град Иския в Италия по случай фестивала " Иския Глобал фест ". Там си е уговорила няколко значими срещи, измежду които е и с новото гадже на Григор Димитров. Румънската красавица Мадалина Геня ще показа пред фестивалната аудитория новата лента, в която взе участие - Deep Fear: Dive to Survive. 

Вдовицата на убития началник на " Мултигруп " Илия Павлов, която сега е и продуцент на холивудски продукции, ще се срещне с Мадалина, с цел да й предложи роля във филм, който счита да продуцира. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР