Дарина Павлова искала да роди дете на Силвио Берлускони и

...
Дарина Павлова искала да роди дете на Силвио Берлускони и
Коментари Харесай

Дарина Павлова направила всичко по силите си да роди дете от Берлускони

Дарина Павлова желала да роди дете на Силвио Берлускони и даже е правила опити да зачене от някогашния италиански министър председател и бизнес магнат.

През 2004 година, когато е още в детеродна възраст – на 41 година, тя става публична държанка на Берлускони, който се спомина преди дни на достолепната 86-годишна възраст. Ролята на любовница обаче не задоволява Дарина и тя се пробва по всякакъв начин да роди дете на милиардера, разкриват от обкръжението й.

 

Вдовицата на убития началник на „ Мултигруп ” Илия Павлов и палавия политик били в любовна спекулация съвсем 8 години. Мадам Мулти се носела на вълните на любовта и желала непременно да роди дете от Силвио, тъй като била заслепена от  интелекта му, неизчерпаемото възприятие за комизъм и свръхпотентност. Двойката не вземала „ ограничения за сигурност ", само че до бебе по този начин и не се стигнало на инат на специфичните отвари, които Дарина пиела, и „ магическите ритуали " за забременяване, на които се подлагала.

 

Берлускони също се грижил за имиджа си на мъжага и женкар. Хапчетата за укрепване на мъжката мощност надалеч не му били непознати и той си ги набавял от медици, които следели здравословния му статус. За връзката сред двамата се разбра от изявление на Дарина Павлова, която дефинира първата им интимна забежка като „ онази нощ на огън и жупел “, която нямало да не помни в никакъв случай.

 

Аферата стартира единствено година след разстрела на мъжа й Илия Павлов в София напролет на 2003 година Уплашена да не посегнат и на нея, Дарина бяга в Америка дружно с децата, където се открива за непрекъснато и от там се пробва да управлява обезглавената империя „ Мултигруп ". Именно в Съединени американски щати тя среща италианския министър председател.

 

„ Запознах се със Силвио Берлускони през 2004 година във Вашингтон, който беше пристигнал на публично посещаване. Той в действителност е извънреден мъж. След многочислени предложения пристигнах в Рим, с цел да го видя още веднъж. Още не говорех италиански, а той едва-едва британски.

 

След няколко незабравими вечери разбрах, че става въпрос за същинска обич. Мисълта ми беше ориентирана постоянно към него. Започнах да изучавам италиански и се реалокирах в Рим. Никога няма да мога да не помни първата ни нощ дружно. Продължавах да си дублирам „ Amazing, amazing “. И през днешния ден той още ме подиграва, когато си припомняме онази нощ, споделя тя за увлечението си по Берлускони пред италианското списание „ Оджи “.

 

Пред приятелки Дарина не крие, че желае един ден да стане госпожа Берлускони и непременно да роди дете от този популярен мъж, който безусловно съумява да обсеби съзнанието й. Бившата актриса е подготвена на всичко, с цел да плени сърцето му, въпреки да е наясно, че надалеч не е единствената в живота му.

 

Нейната близка другарка – персоналната врачка на Ел Кардинале, Теодора Стефанова я твърди, че ориста й дава нов златен късмет да има изтънчен мъж до себе си и това е точно Берлускони. Врачката е безапелационна, че ще си имат детенце, само че преди този момент щели да вдигнат обилна женитба с съвсем целия международен политически хайлайф.

 

Със забежките на снахата е осведомен и починалият предприемач – бащата на Илия Павлов, Павел Найденов. Той застава на страната на Дарина и споделя, че я

 

схваща, тъй като била млада и хубава. Нормално било да си откри някой различен след

гибелта на брачна половинка си. Сам останал вдовец, Найденов е безапелационен, че тя би трябвало да има сътрудник до себе си. Друг като Илия нямало и нямало да има. Но Силво Берлускони

бил изцяло подобаващ и бай Павел го харесвал, тъй като бил интелигентен мъж с престиж. Той не харесвал други хора, които се навъртали към брюнетката.

 

Смятал ги за използвачи и бил сигурен, че обсипват с похвали снаха му, с цел да употребяват контактите й в разнообразни сфери. Дарина трябвало да се отваря очите на четири, само че той ум не й давал, тъй като тя имала задоволително, пък и сносно се грижела за възпитанието на децата.

 

Мечтата на тогавашното момиче от Казанлък била да се впише в елита на Апенините. За да е по-близо до обичания си, разпродала няколко парцела в Съединени американски щати и си купила просторен мезонет в центъра на Рим.

 

В същото време към Берлускони вървели типичните за него сексскандали. Далеч по-млади от Мадам Мулти дами разправяли за невероятните си завършения с него, други му търсели правосъдна отговорност.

Италианският коафьор на Дарина също се присъединил в медийната дандания. Той разтръбил, че негова богата клиентка счита да се омъжи за Берлускони и да си родят дете.

Появили се и подозрения, че самата Дарина пуска клюки за себе си, тъй като водачът на „ Форца Италия ” надалеч не си падал по моногамията и през спалнята му минавали девойки под 20 години. Тя си затваряла очите за писанията в медиите, уверена, че щом Берлускони й е даден от ориста, няма по какъв начин да се разминат.

 

Редовно получавала антични бижута от него в символ на мощната им обвързаност и си се представяла в луксозна булчинска рокля. В последна сметка те нямат класическа връзка, макар че са дружно цели 8 години. Двамата се разделиха по концепция на политика, който не одобри обществените й изяви в италиански медии, откакто я бе назначил за продуцент на предаването „ Сънувайки Италия “ в една от малките екрани си.

 

Вестта за кончината на политика тотално сринало нашенката, която таяла вяра, че връзката им може да се възобнови, въпреки че тя била на 60, а той – на 86 години. „ Ще отнеме време, с цел да преодолея шока от загубата. Любов вечно! Благодаря, че беше в живота ми! Винаги ще останеш в сърцето ми Силвио ”, написа в Инстаграм на британски и италиански език вдовицата на Илия Павлов.

 

Дарина Павлова е родена през 1963 година в Казанлък. Израства в „ нормално семейство, където от дребна привиква на труд. Майка й умира, когато тя е едвам на 16 години. След завършването на локалната математическа гимназия идва в София и стартира сама да се бори с живота. Снима се в няколко кино лентата, само че не прави огромна кариера. Бингото на живота й е бракът с Илия Павлов, който я трансформира в милиардерка и „ апетитна хапка ” за десетки мъже.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Павел Найденов дарина павлова Силвио Берлускони Теодора Стефанова Илия Павлов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР