Дарин Ангелов раздели феновете на „Като две капки вода“ Снощи Дарин

...
Дарин Ангелов раздели феновете на „Като две капки вода“
Снощи Дарин
Коментари Харесай

Феновете след „Като две капки вода“: Спрете да лансирате Дарин!

Дарин Ангелов раздели почитателите на „Като две капки вода“
Снощи Дарин Ангелов завоюва „Като две капки вода“ откакто влезе в облика на Димо от „ПИФ“. Това обаче съумя раздели почитателите на шоуто за фалшификати, видя Kliuki.ws.

И до момента в който част от тях са безапелационни, че Дарин се е показал доста добре и е заслужавал първото място, други не са на това мнение. Зрителите на „Като две капки вода“ мислят, че Ангелов е спечелил не тъй като се е показал добре като Димо, а единствено тъй като вокалистът на групата си отиде от този свят единствено преди няколко месеца.

Почитателите на „Капките“ считат, че артистът е преди всичко, „заради страстите, свързани с Димо“, а не тъй като е бил „Уау“.

Според някои фенове първото място в снощния лайв на шоуто за фалшификати е било за Есил Дюран, а съгласно различен – за Краси Радков.

Феновете на „Като две капки вода“ не харесват Дарин и са на мнение, че той несправедливо е стартиран напред в предаването. Зрителите се надигнаха против Ангелов още предния път, когато той влезе в облика на Камелия и завоюва шоуто.
 Дарин Ангелов раздели почитателите на
Дарин Ангелов раздели почитателите на „Като две капки вода“ сн. YouTube
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР