Дарин Ангелов и съпругата му Антония се надяват да се

...
Дарин Ангелов и съпругата му Антония се надяват да се
Коментари Харесай

Дарин Ангелов прави второ бебе в Париж

Дарин Ангелов и брачната половинка му Антония се надяват да се снабдят с французойче следващата година. Актьорът и обичаната му са на сантиментално странствуване до Париж, където вършат опити за ново бебе, дочу HotArena .

Преди месец Дарин показа, че желае да има още деца, а към този момент и прави опити желанията му да се трансфорат в действителност. И макар че в Париж двойката е била в компанията на дъщеричката си Дария и на няколко другари, въпреки всичко съумели да си откраднат време уединено и да потренират за още едно бебе.

Дали опитите им са били сполучливи следва да разберем напълно скоро, написа Телеграф. Още повече, че артистът признава, че когато научил, че ще става татко първия път, не могъл да резервира новината в загадка.

Всъщност тъкмо обратното–не спирал да се радва и да се хвали пред целия свят.

Той признава, че безусловно полудял от наслада, когато схванал, че обичаната му Антония е бременна. Дори ходил при другари със фотография от видеозона.

Дария е най-голямата наслада на щастливия татко и той прекарва всяка свободна минута с щерка си. А в този момент се надява скоро да я зарадва и с братче, или сестриче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР