Дарин Ангелов и съпругата му Антония Русева са разделени от

...
Дарин Ангелов и съпругата му Антония Русева са разделени от
Коментари Харесай

Актьорът Дарин Ангелов е съсипан

Дарин Ангелов и брачната половинка му Антония Русева са разграничени от няколко месеца, само че той към момента не можел да я прежали и дори се надявал да се съберат, издават осведомени.

Невярната му жена го унижи, като се захвана с различен, но артистът упорствал да си дадат втори късмет в името на щерка им. " Да обичаш, обратно на логиката, без да искаше нищо в подмяна – това е изкуство! ", разсъждава звездата от " Капките " и " На кафе " в обществената мрежа.

Близки до Дарин настояват, че от известно време насам той е изпаднал в прочувствена дупка и доста мъчно преживявал несполуките си в персонален проект. Дори заниманията с детето му не успявали да го избавят от депресията. Стараел се да се затрупва с работа, с цел да се скрие от проблемите и да не помни за малко за краха на брака си, само че уви – безрезултатно, написа " Хотнюз ". 

Пред хора от обкръжението си Ангелов споделил, че още е влюбен в Антония. Той неведнъж я молел да създадат компромис в името на 6-годишната им щерка Дария. Даже упреквал себе си за изневярата. Смятал, че не е обръщал задоволително внимание на жена си и по тази причина тя е погледнала настрана. Бил подготвен да поправи тази неточност, само че Русева не възнамерявала да се връща при него.

Говори се, че настоящият ухажор на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за посочения за наркобос Кирил Киров – Руския. Къде са се срещнали не е ясно, само че евентуално се е случило в някое от настоящите столични заведения.

Дългокраката брюнетка се изнесла в първокласното жилище на новия си любимец, а детето оставила на грижите на Дарин. Тя се виждала с дребната Дария един път в седмицата и всякога дошла за срещите с първокласна лимузина и водач. Това напълно отчаяло артиста, само че все пак, не спирал да се надява, че ще избави фамилията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР