dariknews.bgИзползваме хубавото време и по-малкия трафик по пътищата, за да

...
dariknews.bgИзползваме хубавото време и по-малкия трафик по пътищата, за да
Коментари Харесай

Борисов: Използваме хубавото време и по-малкия трафик, за да поправим мостовете по магистралите. Не знам как ни е опазил Господ

dariknews.bg

Използваме хубавото време и по-малкия трафик по пътищата, с цел да изправим мостовете по автомагистралите. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов, преминавайки по автомагистрала " Тракия ".



Работниците на обекта го увериха, че ремонтните действия би трябвало да приключат до края на май. От своя страна Борисов изрази вяра през май да отворят хотелите и заведенията за хранене.

" Хем си оказваме помощ с времето, хем тези хора не са на борсата ", означи Борисов. Според него, в случай че всички върви наред, ремонтите на 5-те моста на автомагистралата ще бъдат приключени. Премиерът се срещна с главните строителни действия по автомагистралата. Той изрази възмущението си от остарялото строителство.

" Не знам по какъв начин ни е опазил Господ. При едно земетресение жертвите щяха да са доста. Виждате в Италия по какъв начин се срутват мостовете ", разяснява той.



На входа на София Борисов беше посрещнат от шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, който го увери, че се постанова прецизен надзор на пропусквателния режим в града. " Дали сме опция на тировете да минават, с цел да не се прекъсва връзката, колкото и затруднена да е стопанската система ", осведоми още министър председателят.



От автомагистрала " Тракия ", Борисов се насочи към Южната дъга, с цел да ревизира до каква степен е стигнала строителната активност там.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рек
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР