Дарик радио и затвърждава изпратената вече покана към Ваня Григорова

...
Дарик радио и затвърждава изпратената вече покана към Ваня Григорова
Коментари Харесай

Поканата на Дарик към Ваня Григорова и Васил Терзиев за дебат днес в 17 часа остава в сила

Дарик радио и затвърждава изпратената към този момент покана към Ваня Григорова и Васил Терзиев за спор “СБЛЪСЪК НА ЛИЧНОСТИ ”.

Екипът на Дарик радио провежда аудио и видео спор “СБЛЪСЪК НА ЛИЧНОСТИ ” с претендентите за кмет на София по напълно нова формула, изпратена към този момент на двата щаба.

Софийският кметски спор ще се излъчи онлайн по Дарик радио в четвъртък (2 ноември) от 17:00 часа, както и в цифровите платформи на Дарик и обществените мрежи. Темите и продължителността са според към този момент изпратеното писмо.

Очакваме мнението на двата щаба.

Припомняме, чекандидатът на „ Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София) ” Васил Терзиев и Ваня Григорова от Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” отиват на балотаж в София. Това демонстрират данните на ЦИК при обработени 100% от протоколите.

За Терзиев са дали своят вот 119121 души, с което той събира 31.80% от поддръжката на гласоподавателите. Зад номинацията на Григорова са застанали 80875 гласоподаватели, или 21.59%от отишлите до урните.

Вторият тур на изборите за кмет ще се организира в неделя – 5 ноември.

Двамата, които ще се изправят един против различен на балотажа вСофия - претендентите на " Продължаваме промяната-Демократична България " Васил Терзиев и издигнатата от локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова. За Терзиев са дали своят вот 31,82% от столичани или 118 138 души, а за Григорова - 21,58% или 80 132 души. Почти 14 000 души по-малко са решили да се доверят на претендента на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, който получава 17,84 %.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР