Дарик >Да е жива и здрава Бургаската окръжна прокуратура... Деянието е

...
Дарик
>Да е жива и здрава Бургаската окръжна прокуратура... Деянието е
Коментари Харесай

Съдия Катя Господинова към Тетката: Правиш на батка, като всички бургазлии

Дарик >

" Да е жива и здрава Бургаската окръжна прокуратура... Деянието е с толкоз ниска степен на социална заплаха, че е позор и срам да се води досъдебно произвеждане “.

До това умозаключение стигна арбитър Катя Господинова от Бургаския областен съд, представена от Дарик радио, откакто прелисти материалите в следствието против 33-годишния Теодор Тончев-Тетката. Той беше арестуван и упрекнат по тази причина, че на 11 март т.г. направил дръзка кражба на... ключ за автомобил и 90 лв.. Теодор съумял да избяга, малко откакто притежателят на колата и брат му, го хванали и набили. Парите върнал, а ключа изхвърлил. По-късно полицията го арестувала.

Днес прокуратурата изиска той да остане под стража. " Престъплението е осъществено в изискванията на рисков рецидив. Налице са всички учредения на обвинения да се наложи непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража “, извади своя коз магистратурата. Държавното обвиняване акцентира, че съществува действителна заплаха Тончев да се укрие или да извърши ново закононарушение. " Невинен съм! Всеки ден ме стопират служителите на реда, нищо не съм направил “, сподели с наведена глава Тетката.
 
Съдия Господинова разчупи строгата юридическата лексика и внимателно загатна, че е на ти освен с правото, само че и със остарялата българска литература: " С това удостоверение за съдимост, " История славянобългарска “ ще напишем. Правиш се на батка, като всички бургазлии. Не знам какво се перчите "...

Сълзи от наслада потекоха от очите на Тетката, щом чу решението на съда - да бъде пуснат против подписка.

" Защо плачеш? Защото съдът е обективен!? Втори път компромис няма да има “, отсече арбитър Господинова. Решението не е дефинитивно и може да бъде обжалвано.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР