Дарения в помощ на младеж, срещу когото се водят дела

...
Дарения в помощ на младеж, срещу когото се водят дела
Коментари Харесай

В Добровница събират дарения за младеж, съден в Гърция

Дарения в помощ на юноша, против който се водят каузи в Гърция, събират в село Добровница, оповестиха основатели на акцията. Кутии са сложени в съвсем всички магазини, като задачата е да се обезпечат пари за юрист и такси за следващото дело в южната ни съседка.
Нека бъдем положителни и подадем ръка на едно момче, което се оказа много наивно и поради това е на път да бъде унищожен един млад живот. Не заслужава един млад мъж да пропилява живота си в затвор в Гърция, за това, че е бил доверчив и се е доверил. Всички познаваме Даката. Нека му подадем ръка. Семейството му се нуждае от пари за следващото дело в Гърция. В магазините в с. Добровница ще бъдат сложени кутии, който може да помогне. И при мен може да се оставят пари - гласи апелът.
Близки на Даката разясняват, че младежът се е доверил да даде персоналните си документи, с които е злоупотребено и са осъществени противозаконни действия. До момента е оправдан по две от трите каузи, които се водят против него. Междувременно фамилията е платило над 10 000 лв. за правосъдните борби и към този момент няма никаква опция да се оправя финансово.
Всички знаем, че е почтен, дано си го приберем! - приканват основатели на акцията. Нека който е отговорен, до влезе в пандиза, а който не е, да се прибере у дома!
Кампанията няма краен период, ще продължи до реализиране на задачата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР