„Darbie” си има опашка и тя се казва „Еlla Ella“.

...
„Darbie” си има опашка и тя се казва „Еlla Ella“.
Коментари Харесай

DARA с нов проект

„ Darbie” си има опашка и тя се споделя „ Еlla Ella “. Няколко месеца след премиерата на парчето, което се трансформира в един от най-големите шлагери на лято 2019, DARA излиза с нов план озаглавен „ Ella Ella”, който е всичко, което феновете на звездата чакат – динамично денс парче, мощна мелодия, запаметяващи се вокали и шеговит текст.

Песента се ражда по време на креативния лагер за писане на песни - Sofia Songwriting Camp, осъществен по-рано тази година, където певицата получава страхотния късмет да влезе в студио с музикалните продуценти и създатели Матс Корай и Крис Янг. Крис е измежду основателите на някои от най-големите шлагери на международно известни актьори като Кайли Миноуг, Род Стюард и Джейсън Деруло. Матс пък е един от най-талантливите създатели на поп музика в Норвегия. DARA е съавтор на парчето.

„ Направихме „ Ella Ella “ в последния ден от Sofia Songwriting Camp. Вдъхнових се от професионализма на хората, с които имах шанса да работя. Текстът се роди доста бързо и още до момента в който го пишех, чувах мелодията в главата си. Това е едно от най-запомнящите се и обичани части, които съм правила в миналото “, споделя DARA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР