DARA стартира 2021-ва по-добре от всякога – с договор с

...
DARA стартира 2021-ва по-добре от всякога – с договор с
Коментари Харесай

7 неща, които вълнуват DARA! (за номер 6 със сигурност НЕ подозирате!)

DARA започва 2021-ва по-добре от всеки път – с контракт с една от най-успешните английски организации за развиване на актьори и с нов сингъл, основан дружно със страховит екип от задгранични създатели! Парчето “Cold As Ice ” е напълно на британски език, а видеото към него за следващ път потвърждава, че DARA има гения да влиза във всевъзможни функции и да се оправя съвършено с най-разнообразни актьорски задания.

Освен страстите около новия шлагер, става известно, има още доста неща, които вълнуват DARA в този миг! Представяме ви 7 от тях, които самата тя показа - особено за VBOX7, несъмнено! ❤

1. Да се завърна на сцената час по-скоро

В момента най-вече ме вълнува по кое време ще мога да се кача на сцената, с цел да се срещна онлайн с почитателите си, да мога да пея за тях и да се вършим взаимно щастливи. Участията ми липсват всеки ден…

2. Да извозвам оптимално доста време в студиото

Тази година се надявам да имам опцията да вземам участие допълнително songwriting camp-ове в България и в чужбина, да се срещна с още надарени музикални продуценти, създатели на музика и текстописци, с които да основа доста нови и сполучливи части.

3. Да се грижа за положителното си физическо положение

Здравето за мен е преди всичко, поставям доста грижи за това да се усещам добре в тялото си, да се храня вярно и да спортувам. Особено в тези времена, физическото здраве е от изключителна значимост. Започнах да върша и разнообразни йога сеанси най-малко по 2 пъти в седмицата, които ми оказват помощ да избавям тялото си от напрежението, вървя и на фитнес (когато залите са отворени, схваща се).

4. Да опитвам в кухнята

Винаги се старая да сготвям разнородни ястия и да веселя с тях околните и приятелите си. Обожавам да сготвям и от дребна се интересувам какво се случва в кухнята. Дори желая да основа графа в Instagram с видеа, в които сготвям. Мисля да я кръстя „ DARA готви за другари “ или „ Guess who’s back…. in the kitchen ” хаха.

5. Да сътворявам дизайни на облекла с майка си

Вълнува ме да изобретявам разнообразни дизайни на облекла, които майка ми да шие. Създавали сме много визии за видеоклипове, костюми за сцена и ежедневни облекла. Много ми се желае да споделям с вас повече от нещата, които сътворяваме с майка ми.

ВИЖ ОЩЕ:

6. Да направя подкаст за някои от болните тематики на актуалното общество

Изключително доста се вълнувам от значими тематики, като body shaming-а, независимостта на дамите и това по какъв начин реагираме в България на хората с друга ориентировка, разбирания или ползи от нашите. Това са някои от болните тематики на актуалното ни общество, които не засягаме в изявленията, по тази причина желая да направя подкаст, където да ги разясня и да напомням хората да се замислят по-често над тях.

7. Да не преставам да създавам

Освен да сътворявам нова музика и да се старая да пиша сама текстовете на песните си, от ден на ден се вълнувам да пиша сама и концепции за видеоклиповете към тях. Тази година възнамерявам да засегна забавни и разнообразни тематики в плановете си, тъй че несъмнено се вълнувам да ви ги показва и да чуя вашето мнение.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР