DARA стартира 2021 година с договор с една от най-успешните

...
DARA стартира 2021 година с договор с една от най-успешните
Коментари Харесай

DARA e "Cold As Ice" (ВИДЕО)

DARA започва 2021 година с контракт с една от най-успешните английски организации за развиване на актьори и с нов сингъл, основан дружно с екип от задгранични създатели.

“Cold As Ice ” се ражда в границите на първия интернационален креативен лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, по време на който DARA влиза в студио с трима надарени продуценти, създатели на музика и текстописци – Фабиан Торсон, YNGA и Jungleboi, който е прочут музикален продуцент, а към този момент и актьор, чиято последна колаборация е със супер звездите ZAYN и R3HAB.

Дръзкото парче е напълно на британски език, а видеото към него (реж. Виктор Антонов – Рик) показва DARA като впечатляваща актриса с ексцентрични танцувални умения.

Проектът “Cold as Ice ” има своя премиера в 20 страни, измежду които Русия, Южна Корея и Англия и ще бъде подсилен от цифрови екипи в 30 страни, в това число Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Израел, Полша, Унгария, Турция, Скандинавските страни и други, а зад изпълнителката към този момент стои и английски екип, който стартира да я стартира във Англия.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР