Дара се навърта около заведение в Лозенец, на което колегата

...
Дара се навърта около заведение в Лозенец, на което колегата
Коментари Харесай

Дара разкара Папи Ханс. Вее провиснал задник и як целулит на плажа с нов

Дара се навърта към заведение в Лозенец, на което сътрудника й от „ Вирджиния рекърдс “ Венци Венц е шеф това лято. Всеки ден от седмицата има друго празненство денем, а музикантите се забавляват на макс.

На част от фотосите, които фотографът Владо Василев Vladoff е направил, се вижда, че Дара не пропуща миг, в който да театралничи и да пъчи огромното си дупе пред обектива му. Тялото на младата певица е много наедряло в последно време и напълно не е толкоз плътно, колкото го виждаме на добре обработените й фотоси в обществените мрежи.

Въпросните фрагменти, на които се натъкна HotArena, не са редактирани и демонстрират неприветливата действителност, а тийн идолката отхвърля да ги качи в персоналните си профили в Интернет.

По дупето и бедрата на Дара се вижда и целулит, който тя не желае да натриса в полезрението на почитателите си.

Но не това е най-страшното. Момче, доста наподобяващо образно на обичания й – Папи Ханс, непрестанно търси мотив да е до нея на морето. Той я носи на ръце във водата, като и на сушата не я оставя на мира. Все още не се е разнесъл слухът, че може би брюнетката и писателят Константин Трендафилов са се разделили, само че фотосите подсказват, че нещата сред тях не са доста постоянни.

Има и различен вид – двойката да е широкоскроена и да не изпитва ревнивост, когато някой от членовете й показва непосредственост с някой различен от срещуположния пол.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР