Дар предложих бартер - моята оставка срещу промени в закона

...
Дар предложих бартер - моята оставка срещу промени в закона
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще стоя до край с протестиращите майки, защото техните искания са справедливи

Дар предложих бартер - моята оставка против промени в закона за хората с увреждания. Обвиненията са, че пазя майките поради ПР, популизъм, или за това, че съм желала да ставам кмет на София. Нямам политически упоритости, имам упоритост да си правя работата. Това съобщи омбудсманът Мая Манолова в утринния блок на БТВ.

"Няма да преча толкоз не тези, които се тормозят от рейтинга ми. Ще напусна поста си, нямам срещу да подам оставка, стига да се помогне на хората с увреждания. Оказва се, че аз не съм част от решението, а от казуса. Ще не преставам да се боря за хората ", сподели още тя.

"Както се разбра този закон се разисква от 10 години, какъв брой още би трябвало. Ще са нужни още малко над 100 милиона лв., с цел да се дават пари за асистентски услуги на 70 хиляди хора с увреждания. Разбирам, че всеки желае пари от министърът на финансите, само че парите, които в този момент се дават се харчат неефективно ", добави омбудсманът.

"Всеки да си даде сметка, че може да се окаже в тяхната позиция, само че дано ние ги сложим на нашето място. Ще заставам до край с протестиращите майки, тъй като техните претенции са обективни, а всяка неправда би трябвало да бъде поправяна ", приключи Мая Манолова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР