ДАНС и МВР да разкрият и да изправят пред съда

...
ДАНС и МВР да разкрият и да изправят пред съда
Коментари Харесай

Росен Желязков: Това е първото покушение в модерната история на България срещу действащ орган на власт

ДАНС и Министерство на вътрешните работи да разкрият и да изправят пред съда виновниците за днешния терористичен акт, който оставя обществото с чувство на тревога, съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

" Това е първото нападение в модерната история на България против настоящ орган на власт. Много е значимо сега отговорът на страната да бъде явен и безапелационен. Оттук-нататък и НСО, и ДАНС, и Министерство на вътрешните работи би трябвало координирано и безкомпромисно, колкото се може по-бързо да разкрият и да изправят пред съда виновниците за днешния терористичен акт, който оставя обществото с чувство за тревога, че нещо се случва в България ".

" Днешният терористичен акт е не просто опит за нападение против основния прокурор, това е нападение против орган на държавната власт, респективно държавността ", добави Желязков.

По думите му това е нападение против интернационалния авторитет на България.

" Близо 2 генерации единствено по разкази помнят какво се случваше в тези мутренски времена. За страдание, през днешния ден сме очевидци на ехото от тези времена ", приключи прецедателят на Народното събрание.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР