Дъно за пропадащите институции у нас както е известно, няма.

...
Дъно за пропадащите институции у нас както е известно, няма.
Коментари Харесай

Какво още трябва да сътвори МВР, за да стане ясно, че се ръководи от две нули?

Дъно за пропадащите институции у нас както е известно, няма. Доказа го за следващ път храбрата българска полиция. Срещу няколко десетки протестиращи в събота тя реши да употребява сълзотворен газ. Щото зародило напрежение, имало и малко сдърпвания сред униформени и недоволни жители.
Гражданите, несъмнено, били тежко въоръжени с няколко плаката, български флагове и пет-шест свирки за повдигане на звук, та да ги чуят политиците. Политиците не са ги чули, тъй като в събота и неделя летят с лимузините на НСО измежду народа, да му изясняват какъв брой се грижат за него и за светлото му бъдеще. Полицаите, които били с каски, щитове, револвери, палки, белезници и други аксесоари, решили да посмачкат кресливата навалица, която им разваляла съботната вечер. По заповед на върховен шеф, те пуснали в дейности сълзотворен газ против кресльовците. Нещо в професионалните дейности на униформените мъжаги обаче се объркало и вместо лютивия хлорацетофенон да разкара досадниците, се разкихали и разсополивили самите органи на реда. То били сълзи и гърчене – страшна работа. Тъжни мигове, обрисували образно съкрушителната картина на боеспособността на родните ченгета. Липсваше единствено Еди Мърфи, с цел да влезе епизодът в историята на Холивуд като най-велика смешка…

На полесражението липсваха и други два субекта, които биха допълнили картината – министър Младен „ Мето “ Маринов и основният секретар Ивайло Иванов, именуван от редовите чиновници с прилагателни, описващи пъпеш и яйце, имайки поради това нещо над раменете му. Двамата втори ден тежкареят на тематика атентатора от Нова Зеландия, който спал преди време в Плевен… В Плевен, където техни сътрудници се обвързали с мафиоти толкоз крепко, че няма развръзване...

Нашата полиция ни пази… Очакваме с неспокойствие дуетът Цецо Цветанов – Веско Маринов, да възпеят в нов аранжимент дейностите на храбрите български служители на реда.

Свинемедии на свинеолигарха, по свински се пробваха да пласират версията, че ултраси са хвърлили бомбички против полицията. Което прави управлението на Министерство на вътрешните работи още по-жалко, а фарсът цялостен.

Ега ти и стабилността, щом е в ръцете на такива експерти - две огромни кръгли нули… Вече и промени няма да оказват помощ, а разформироване и основаване на ново с нови, интелигентни и можещи хора отпред.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР