Дано е направил нещо, за да спасява някого. Казвам го

...
Дано е направил нещо, за да спасява някого. Казвам го
Коментари Харесай

Вътрешният министър за крадеца на линейката: Дано я е взел за добро

" Дано е направил нещо, с цел да избавя някого. Казвам го с усмивка. Дано е направил нещо положително, макар че е пристъпил разпоредбите ".
 Невероятна безочливост: Откраднаха кола за спешна помощ на Бърза помощ в Пловдив
Така вътрешният министър Валентин Радев коментира случая с колата за спешна помощ, която през вчерашния ден беше открадната в Пловдив, а по-късно - открита в София. Радев сподели още, че инспекцията по случая продължава, само че крадецът към момента не е открит. " Още не можем да намерим връзката кой кой е ", сподели още министърът.

Радев разяснява и вчерашната искане на председателя на КПКОНПИ Пламен Георгиев, че желае антикорупционния му орган да може да арестува. " Обсъждахме го това предложение. Засега не мога да кажа да или не. Има си специалисти, които би трябвало да кажат преди нас. Въпросът не е толкоз елементарен, с цел да давам отговор в придвижване ", сподели още министърът. 

На въпрос има ли шанс двамата пандизчии, които избягаха от Софийсния затвор при започване на месеца, да бъдат хванати, министърът отговори: " Има късмет, несъмнено. Рано или късно ще бъдат хванати. Рано или късно и Галеви ще бъдат хванати ".

Той сподели още, че Министерство на вътрешните работи продължава да получава сигнали за тях. " Казват ни адреси, а ние ги ревизираме сигналите. Имаме си и други начини. Колко сили хвърлихме и там, само че е по този начин. Освен с председателството и хулиганството, полицията се занимава и с всичко останало в страната ", разяснява той о добави, че системата работи, даже да наподобява, че това става постепенно. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР