Данните са от национално проучване на NBC, като според публикацията

...
Данните са от национално проучване на NBC, като според публикацията
Коментари Харесай

Харис поведе пред Тръмп с 5%, твърди проучване

Данните са от национално изследване на NBC, като съгласно обявата отразяват растящия възторг измежду демократите преди вота

Камала Харис поведе пред Доналд Тръмп в настройките за идните избори в Съединени американски щати с  5%. Данните са от национално изследване на NBC, като съгласно обявата отразяват растящия възторг измежду демократите преди вота. 

Само 6 седмици пред деня на изборите за Харис декларират, че ще гласоподават 49% от интервюираните против 44% поддръжка за Тръпм. Въпреки че този резултат е в границите на грешката, налице е отчетлива смяна по отношение на изследване от Юли, когато преднината бе 2%, акцентира NBC. 

Това не е единственият знак за възхода при Харис, акцентира NBC. Популярността й от юли е нарастнала с 16% - най-големият регистриран растеж по този индикатор след Джордж Буш от времето след 9/11. Харис има преимуществото на възрастта -доскоро владяно от Тръмп, и наподобява по-компетентна и ефикасна, се споделя още в обявата. 

Все още Тръмп държи преимущество по основни тематики - за положението на стопанската система и инфлацията, само че това преимущество се свива по отношение на номинацията на Байдън, се показва още.

2/3 от гласоподавателите споделят, че приходът им изостава по отношение на цената на живота и слагат това като проблем номер едно за изборите. Наред с това част от преднината на Харис се дължи на пасивност на не толкоз запалени подръжници на Тръмп, които може да се задействат на вота, се акцентира още в обявата. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР