Данните са, че преди да се обърне, автобусът е имал

...
Данните са, че преди да се обърне, автобусът е имал
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Преди да се обърне, автобусът е бил ударен от кола

Данните са, че преди да се обърне, рейсът е имал странично прикосновение с различен автомобил. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който направи изяление от мястото на злополуката, при която по последни данни има най-малко шестима починали и над 20 ранени.

Малко след 11 часа, рейс на " Юнион Ивкони " се обърна на 27- ми километър на автомагистрала " Тракия " в посока София. На място са починали шестима души, а 22-ма са настанени в лечебни заведения в София. За тяхното положение Маринов съобщи, че няма информация, те са с разнообразни контузии.

Според основния секретар към момента е рано да се изричат версии, тъй като към момента се правят процесуални- следствени дейности. " И двамата водачи (бел.ред. на рейса и на автомобила) дават своите версии. Имало е съприкосновени с рейса преди да навлезе в канавката. Данните са, че автомобилът е влезнал в странично прикосновение с рейса, оттова са последвали идващите придвижване на рейса към канавката. Това би трябвало да се удостовери с експертизите ", съобщи още Маринов.

" Ние приказваме с обстоятелства, ще приказваме за тях, когато е подготвена експертизата ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи запитан каква е била скоростта на рейса. Според шефа на компанията " Юнион Ивкони " рейсът се е движил с 96 км/ч

Всичко, което би трябвало да знаете за: Катастрофата на автомагистрала "Тракия " (46)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР