Данните, публикувани в събота от руското министерство на отбраната, показват,

...
Данните, публикувани в събота от руското министерство на отбраната, показват,
Коментари Харесай

Русия: Западът е в последен етап на провокации в Украйна

Данните, оповестени в събота от съветското министерство на защитата, демонстрират, че Съединени американски щати и сътрудниците от НАТО са минали към последния стадий на провокации в Украйна. Това написа в канала си в Телеграм формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

" Данните, оповестени през днешния ден от съветското министерство на защитата, ясно потвърждават, че Вашингтон, в тясна съгласуваност с сътрудниците от НАТО, мина към последния стадий на провокации в Украйна, които би трябвало да убедят международната общественост в " потреблението от Русия на химически бойни сътрудници и биологични сътрудници ", означи дипломатът.

Захарова акцентира, че първичният проект на Вашингтон е бил да се окаже стопански напън върху Русия, с цел да се принуди Москва " изцяло да преразгледа своите законни ограничения за сигурност ".

" Не се получи. Сега Щатите минават към потреблението на оръжия за всеобщо заличаване (ОМУ), в действителност към игри зад " алената линия ", - съобщи формалният представител на Министерството на външните работи. - Ако това се случи, жертвите ще бъдат неизчислими. Всяка от тях е на съвестта на американските стратези в офисите на Белия дом, Държавния департамент и Пентагона и на съвестта, в случай че е останало нещо от това, на техните киевски марионетки "
ТЕМА преди 45 минути 370 преди 1 час 470 преди 2 часа 1923
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР