Дънните платки ROG Strix, Prime и TUF Gaming са предназначени

...
Дънните платки ROG Strix, Prime и TUF Gaming са предназначени
Коментари Харесай

ASUS пусна нови дънни платки ROG Strix, Prime и TUF Gaming за геймърите, които искат топ качество на достъпни цени

Дънните платки ROG Strix, Prime и TUF Gaming са предопределени за процесорите Intel Core 8 и впечатляват с нови функционалности, външен тип и продуктивност
  ASUS уголемява геймърското си портфолио с  дънните платки ROG Strix, Prime и TUF Gaming и чипсетите H370, B360 и H310. Новите артикули оферират положителни варианти за свързване на налична цена. Чипсетите са налични в фамилията дънни платки на ASUS 300, обезпечават изключителна технология, ненадмината устойчивост, лесни са за потребление и оказват помощ на потребителите да се възползват оптимално от своите лични компютри.

Обявяването на новите процесори Intel Core  8  през миналата година, както и платформата за дънни платки от висок клас Z370 осигуриха по-голяма мощ при настолните компютри и зарадваха потребителите, които пожелаха по-висока продуктивност за действия като основаване на наличие, редактиране на видеоклипове или стрийминг на игри.

По-големият брой ядра на дънната платка не се срещат единствено при  върховата гама артикули, има ги и при по- ниския клас артикули с Core i3, където бяха добавени и чипсетите H370, B360 и H310.

Всяка настройка и всеки консуматор са разнообразни, по тази причина ASUS реши да сътвори необятна гама модели за продуктите ROG Strix, TUF Gaming и Prime. Всяка от тези три гами е с неповторим дизайн и отличителна характерност, само че всички са основани благодарение на технологията ASUS.

Уникалните функционалности могат да бъдат видяни при всички модели DIGI + VRM, които обезпечават зареждане на процесора с OptiMem – режим на следене на потока от данни, който обезпечава по-добра памет, което води до нараснала продуктивност и непоклатимост.

UEFI BIOS предлага на потребителите опцията елементарно да настроят своите системи. В допълнение към нормалните варианти за избор и калибриране, UEFI BIOS има нова функционалност за търсене, която разрешава на потребителите бързо да намират и трансформират настройките. Профилите за настройка към този момент могат да се резервират и да се споделят с други консуматори, а фърмуерът ще ги резервира непокътнати даже след актуализации.
Новите дънни платки H370, B360 и H310 оферират по-добро изстудяване по време на игри посредством интелигентно конфигуриране на систематичните вентилатори, въз основа на температурата на видео процесора, инсталирана на някои графични карти ASUS или ROG.
H370 и B360 надминават своя предходник Z370, като интегрират освен USB 3.1 Gen 2 поддръжка за по-новите генерации периферни устройства, само че и спомагателна безжична поддръжка за Wi-Fi 802.11ac мрежата. Тези дънни платки поддържат паметта Intel Optane, която употребява ултра бърза флаш памет за понижава времето за зареждане за механично предпазване, нормално при entry-level системите.
Новата гама включва дънни платки Republic of Gamers (ROG) Strix от ново потомство, които са оборудвани с всички характерни усъвършенствания, пожелани от геймърите, имат нов образ и добра продуктивност.
Серията ASUS Prime е ориентирана към основателите на наличие и потребителите, които се нуждаят от нараснала продуктивност. Те са с усъвършенствани варианти и футуристичен дизайн.

ASUS TUF Gaming има дизайн с военни претекстове за новите модели дънни платки. Освен това те са част от солидно индустриално съдействие за новия TUF Gaming Alliance и дава опция на потребителите да изградят системи подготвени за борби.

Повече информация, продуктови изображения и спецификации за дънните платки ROG Strix, TUF Gaming и Prime могат да се намерят в управление за потребителя на ASUS EdgeUp. Допълнителни изображения и подробна информация за новите дънни платки ROG Strix могат да бъдат открити на уеб страницата ROG.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР