Данните от ново изследване на британски учени показаха, че тлъстите

...
Данните от ново изследване на британски учени показаха, че тлъстите
Коментари Харесай

Учените казаха и доказаха: Дебелите жени обричат мъжете си на страшен ужас, ето какъв е той

Данните от ново проучване на английски учени демонстрираха, че тлъстите дами усилват възможностите на мъж да затлъстее и да хване захарен диабет. Едрите мъже обаче не оказват същото въздействие върху своите половинки. Учените са потвърдили, че мъжете, чиито дами са затлъстели и страдат от захарен диабет, имат по-голяма възможност (с 21%), в сравнение с техните връстници с по-слаби половинки, да стартират да страдат от същите болести.

Както в. „ Сън “ написа, причина за това може да е сляпото следване на нездравословните привички. А най-интересното е, че дебелите мъже не оказват сходен резултат върху своите дами.

В проучването са взели участие 7 000 дами от Англия на възраст от и над 50 години.

За друга причина може да се счита и фактът, че в случай че дамата готви доста мазни храни, то мъжът е заставен да ги яде, тъй като няма да може да готви настрана за себе си.

Учените от университета в Орхус в Дания споделиха, че в случай че единият от съпрузите има диабет, то вторият би трябвало неотложно да се изследва, изключително в случай че двамата сътрудници се хранят с една и съща храна и имат проблеми с тежестта.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР