Данните на Тренд, както и цялата социология у нас, трябва

...
Данните на Тренд, както и цялата социология у нас, трябва
Коментари Харесай

Илиян Василев: Данните на социологията у нас да се приемат с щипка съмнение

Данните на Тренд, както и цялата социология у нас, би трябвало да се одобряват с " щипка подозрение ", само че като трендове отразяват действителни процеси

Политическа партия губят тъй като нито вършат промени, за което ги избраха, от което пък губи поддръжката на тези, които са го избрали или му симпатизират, а въпреки това няма явен образ - затъна в неважни и несъщностни борби. Премиерът е всичко за всички, министрите и тяхната отговорност потънаха, не работят като екип. От друга страна, не демонтират ГЕРБ от властовите му позиции, което пък разрешава на Борисов непрестанен достъп до ресурсите на властта, изключително на локално ниво.

В енергетиката обстановката е сериозна, тъй като поставените от Борисов хора се договориха и към този момент никой не приказва за промяна на модела. БТГ, ЕСО и редица други шефове на основни предприятия не са пипнати. Имаме си нов остарял Пеевски/Борисов в лицето на Орлин Алексиев, който на процедура управлява всички значими решения. И освен в енергетиката, а на всички места където има министри на Има Такъв Народ. Там където се сменят фрагменти - се сменят ГЕРБ статукво с Българска социалистическа партия или Има Такъв Народ статукво.

По този път държавното управление няма да издържи дълго.

Асен Василев вместо да прави промени се радва на властта си като я употребява за обичани планове, с които провокира смях измежду професионалната общественост - вместо ПАВЕЦ да работи /и да се разкрият и осъдят отоворниците за изваждането му от строя - това е закононарушение на близки до Борисов корумпета/, и ни занимава с детската си пристрастеност да прави акумулатори.

Щял да прави даже държавна компания, което припомня на борисовата изцепка с държавната мрежа от бензиностанции.

Има си концепция, има си власт, прави си компания - и края на пролетта сме на избори.

България има потребност това държавно управление и тази коалиция да проведат действителните борби по демонтажа на властта на олигархията. И там маркерите са профилираното правораздаването, само че най-много Гешев. Разбирам, че Кьовеши е разтуха, само че до момента в който Гешев е на власт, процентите на ГЕРБ няма да паднат.

И самоконтрола и спиране на зависимостите със задкулисието тъй като дали е Пеевски или неговите аватари за нас няма никакво значение.

Опичайте си акъла. Имате жълт картон. На власт сте използвайте те я по предопределение.

Илиян Василев

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР