Данните, които имаме, показват, че управляващите не се справят с

...
Данните, които имаме, показват, че управляващите не се справят с
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП започнаха да спорят от рано сутринта - този път за БАЦИС и контрабандата на цигари

Данните, които имаме, демонстрират, че ръководещите не се оправят с контрабандата. Това споделя и отчетът на ДАНС, който не е на Българска социалистическа партия. Бойко Борисов бодряшки ни подкани да обръщаме кофи за отпадък. Това е несериозно. Същото важи и за приходите от акцизи. Там също има по-малко доходи, тъй като с акцизи са обложени 100 млн. по-малко къса цигари.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов. Заедно с него посетител беше и националният представител от ГЕРБ Александър Иванов. Двамата разясниха настояването на левицата да се сътвори парламентарна комисия, която да проверява активността на системата БАЦИС. "Слушах деликатно сътрудника. През 2010 година процентът на контрабанда на цигари е бил 32%. През 2017 година падаме на 6%. Това е проучване на неправителствена организация и тези проучвания постоянно са били правени по един и същи метод. Българска социалистическа партия още веднъж четат документите, както дяволът чете евангелието ", разгласи Иванов.

Тук естественият диалог сред двамата завърши, като двамата депутати не стопираха да приказват един през различен и да вадят най-различни данни и числа по отношение на приходите, отчетът на ДАНС. Иванов беше безапелационен, че в БАЦИС няма никакви пробив, приходите в хазната порастват, а контрабандата е намаляла. Естествено съперникът му беше на радикално противоположно мнение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР