Данни на Националния статистически институт соочат, че за последната отчетна

...
Данни на Националния статистически институт соочат, че за последната отчетна
Коментари Харесай

НСИ: Близо 10% от българските жени са изнасилвани

Данни на Националния статистически институт соочат, че за последната отчетна година с влезнали в действие присъди са 47 изнасилвача. От тях 22-ма са получили минимални санкции от по година. Двама са получили единствено половин година, а 11 - до 10 години. Последните се водят извънредно тежки случаи.
За блудничество наказаните са 72-ма. Повечето осъдени от съда там също са получили по година зад решетките, или общо 36 души. Само един съгласно статистиката ще лежи до 15 години в пандиза. В графата „ принудителен хомосексуализъм “ попадат 9 наказани лица. Шестима от тях още веднъж получават затвор от една до три години, а един ще лежи до 10 години.

Около 300 хиляди дами у нас са били изнасилени в избран интервал от живота си. Близо 10 % от българските дами са били изнасилвани, само че поради позор, боязън или накриво възприятие за виновност огромна част от тях не споделяли прекарванията си.

Над 81 % от дамите са нападани от пияни изнасилвачи. Следват офанзивите поради душевен отклонения и на трето място като причина се показват бедността и обществената изолираност на насилниците. Интересен е фактът, че близо 25 % от интервюираните дами са показали като причина за изнасилването им импотентността и невъзможността за естествена полова възбуденост.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР