Дънки с ниска талия и широки крачоли След като станаха

...
Дънки с ниска талия и широки крачоли След като станаха
Коментари Харесай

5 любими ретро неща, които стават модерни през 2022 г. и ни карат да изглеждаме страхотно

Дънки с ниска талия и необятни крачоли

След като станаха съвременни дънките с висока и още по-висока талия, ниската талия като че ли стана неразрешена и всички започнахме да бягаме от нея. Не ни беше комфортно, не ни стоеше добре, въобще тотално забравихме за тях. Това важи и за необятните крачоли, които в дъждовно и снежно време бяха същински камшик.

Но в действителност ниската талия и необятният крачол се завръщат с гневна скорост и в доста повече разновидности. Покрити с приложения, скъсаните колене, пайетите - всичко това, което родителите ни не желаеха да купуват, в този момент още веднъж е по магазините и към този момент можем да си купим сами.



Ярки топове и тениски
Вечните фешън препоръки от фамозни дизайнери
Прочутите дизайнери в света основават не просто фешън облекла, те основават жанр, просвета. Ето някои потребни препоръки, от които всеки от нас...
Прочети повече
Шарени тениски с доста щампи, впити в тялото и с по-къса дължина - те отново са на мода, а в този момент даже можем да си позволим да ги носим и да изглеждаме по-добре в тях. Дали ще е на обичана група или просто пъстър надпис, ярките топове отново са на мода.

Розов цвят

Розовото постоянно намира метод да се прокрадне в живота ни и очевидно модата няма по какъв начин да избяга от него, колкото и да се пробва. Пуловери, чанти, аксесоари, обувки - розовото е на респект.

Малка дамска чанта

Малка чанта в която има място единствено телефон и червило - само че в днешно време всичко е оптимално комфортно, с цел да се побере в точния момент. Така че дребните чантички с къси дръжки в действителност просто бяха подранили тогава, а в този момент са напълно в точния момент.
Какво ново при прическите и грима за новата 2022 година?
Новата година идва с непредвидени фешън трендове и забавни решения при прическите и грима. Безупречно подредени коси или ексцентрични...
Прочети повече


Ярък грим

Ярките сини, розови, зелени сенки, блясъкът, наситените моливи и блестящите устни, още веднъж са на цената под прожекторите и с толкоз повече разнообразни благоприятни условия за изпробване с грима, стават по-успешни и доста по-харесвани тази година.

Как да носите жанр на 2000 година и да изглеждате съвременно?

Разбира се единственото, което би трябвало да остане в 2000 година, е навика да се прекалява и да се натрупват всички тези неща едно върху друго. Яркият топ може да бъде под прецизно сако и панталон. Ярката дребна чанта да бъде страховит акцент на тясна черна рокля и комбинирана с публични обувки. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР