Данийл Медведев ще играе на полуфинал в Индиън Уелс срещу

...
Данийл Медведев ще играе на полуфинал в Индиън Уелс срещу
Коментари Харесай

Медведев прогнозира бъдещата битка между на Синер и Алкарас

Данийл Медведев ще играе на полуфинал в Индиън Уелс против Томи Пол, само че не остана апатичен към другата среща, в която един против различен довечера застават двете млади звезди на тениса сега – Яник Синер и Карлос Алкарас.

„ Никой не може да каже какъв брой трофеи от Големия Шлем ще завоюват двата след 10 години. Към момента наподобява, че Синер би имал преимущество в това отношение, само че съгласно мен и Алкарас е страховит. Наистина ще е мъчно в този момент да се планува кой ще е по-успешен, само че и двамата са извънредно забавни за гледане “, съобщи руснакът.

Медведев пък излиза против Томи Пол във втория полуфинал на Мастърс-а в Индиън Уелс.

„ Видях първата му среща, той завоюва с лекост, наподобява, че играе доста добре, само че аз не съм гледал други негови срещи. Преди шампионата тренирахме дружно, нямам самообладание да излезем един против различен и да влезем в същинска борба “, сподели Медведев.

Руснакът имаше сдърпване с Холгер Руне на четвъртфинала, само че бързо разсея слуховете за някакъв проблем сред двамата.

„ Беше неразбирателство. Ние живеем в епоха, в която на всички места има обществени мрежи и тази замяна на реплики ще остане някъде там, само че аз ви убеждавам, че няма нищо. Това е нещо, което от време на време се случва на корта. Той се е извинил, аз не съм го видял, останах сърдит, само че се оказа, че не съм прав. Така че всичко е наред “, приключи Медведев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР