Данийл Медведев подкрепи своя приятел и съперник на корта Новак

...
Данийл Медведев подкрепи своя приятел и съперник на корта Новак
Коментари Харесай

Медведев: Джокович е прав, ваксинацията е личен въпрос

Данийл Медведев поддържа своя другар и противник на корта Новак Джокович по отношение на визията на международния номер 1 за персоналното пространство по отношение на имунизационния статут, като добави, че също е на мнение, че това би трябвало да си остане „ персонален въпрос “.

Припомняме, че Джокович против ковид като съобщи, че този въпрос е персонален и не дължи отговор никому. Запитан за вероятно присъединяване на обичания си шампионат от Големия шлем Аустрелиън Оупън при започване на 2022 година, той единствено отговори, че не е сигурен дали ще взе участие поради прецизните коронавирусни протоколи. Сърбинът е печелил съревнованието в Мелбърн рекордните девет пъти и последните три издания, като нов успех би го извел пред огромните му съперници през годините Роджър Федерер и Рафаел Надал с 21 трофеи от Шлема.
 Стената Медведев не разреши на Джокович да реализира немислимото Стената Медведев не разреши на Джокович да реализира немислимото
Новак Джокович направи всичко по силите си, с цел да се добере до невиждания (от 1969 година насам) годишен Голям шлем, само че измореният...

Изявлението на Джокович беше посрещнато с рецензии от няколко страни. Данийл Медведев обаче изрази поддръжката си и сподели, че също е „ взел решение да не афишира неща от медицински темперамент “, само че че желае да играе в Австралия.

„ Хареса ми това, което Новак сподели по тематиката. Той показа, че имунизацията е персонален въпрос и няма да го афишира обществено – аз също взех това решение. По отношение на Австралия, всички там ще видят кой е имунизиран и кой не е. Разбира се, играчите могат да кажат, че са контузени, само че това ще бъде игра на думи. Няма да кажа дали съм имунизиран или не. Но желая да играя в Австралия. Правилата са ясни – в случай че не си имунизиран, би трябвало да се карантинираш за две седмици “, показа съветският номер 2 в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР