Дания връща заподозрян за убийството в Цалапица. В Окръжна прокуратура-Пловдив

...
Дания връща заподозрян за убийството в Цалапица

снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Дания връща заподозрян за убийството в Цалапица

Дания връща обвинен за убийството в Цалапица. В Окръжна прокуратура-Пловдив е постъпило съобщение за това, че Върховният съд в Дания е удостоверил решението на Градския, с което е позволено предаването на 30-годишния Рангел Бизюрев на българските управляващи.

Той беше разгласен за интернационално търсене. Подсъдими по случая са и близнаците Борислав и Валентин Динкови. Те са упрекнати в укривателство на тялото на убития 24-годишен Димитър Малинов.

Малинов изчезна на 20 юли, а седмица по-късно беше открит мъртъв, напомня SafeNews. За убийството му бе упрекнат Рангел Бизюрев, за който се твърдеше, че е избягал в Германия, само че по-късно бе хванат в Дания.

Майката на Димитър Атанаска Бакалова неведнъж призоваваше управляващите да си свършат работата и килърът да бъде върнат в Бъгария, където да бъде съден. В пандиза са двамата близнаци Борислав и Валентин, помагали на Рангел да скрие натрупа.

„ Смятаме, че има още забъркани в това безчовечие. Ще се появят и други участници в убийството на Митко, които мълчат на този стадий. Само Бизюрев може да каже обективната истина. Искаме да разберем какво се е случило във въпросната вечер и за какво Митко беше погубен ”, показа тя.

Бакалова е безапелационна, че връщането на Бизюрев и неговите показания ще преобърнат делото
и ще трансформират обвиняванията против близнаците, които са обвинени за присъединяване в убийството.

Източник: NOVA

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР