Дания ще достави на Украйна 100 танка Leopard 1. Пратките

...
Дания ще достави на Украйна 100 танка Leopard 1. Пратките
Коментари Харесай

Дания ще достави на Украйна 100 танка Leopard 1

Дания ще достави на Украйна 100 танка Leopard 1. " Пратките " ще стартират да идват преди лятото.

Това стана ясно по време на съвместен брифинг между и.д. министър на защитата на Дания Троелс Лунд Поулсен и украинският боен министър Олексий Резников в Одеса, представен от " Укринформ ".

" Ще стартираме да доставяме танкове Leopard 1 на Украйна преди лятото. И тогава, уповавам се, гледайки половин година напред, ще бъде допустимо да дарим към 100 танка Leopard 1, а това, ще кажа, ще бъде нещо значително за украинската войска ", сподели Поулсен.

Той също по този начин означи, че идващия месец Украйна може да получи самоходни артилерийски установки Caesar, на които украинските военни към този момент се образоват в подготвителните центрове в Дания.

" В близко бъдеще ще чуем по какъв начин " леопардите " ръмжат с датски акцент ", сподели Резников.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР