Дания разгроми с 4:0 като гост прекия си конкурент Австрия

...
Дания разгроми с 4:0 като гост прекия си конкурент Австрия
Коментари Харесай

Безкомпромисна Дания разпиля Австрия

Дания разгроми с 4:0 като посетител директния си съперник Австрия и направи нова огромна крачка към класиране на международното състезание по футбол в Катар през 2022 година. Във Виена "червения динамит " избухна четири пъти в границите на четвърт час през второто полувреме, с цел да запише третата си победа в три мача в квалификационна група "F ".

Андреас Сков Олсен даде задатък на Дания в 58-мата минута, а пет по-късно бранителят на Аталанта Йоаким Меле повиши на 2:0. В 67-мата минтуа Пиер-Емил Хьойберг направи преднината на гостите класическа, а крайното 4:0 оформи Сков Олсен с втория си гол в мача в 74-тата минута.

Победа с 4:0 реализира и Шотландия при семейството си на Фарьорските острови. Джон МакГин вкара първите два гола за "гайдарите " при започване на двете полувреме, а Че Адамс откри сметката си за Шотландия със зрелищен гол за 3:0 в 60-ата минута. Десет минути по-късно Райън Фрейзър оформи изразителната победа на домакините, която бе първа за тях в тези квалификации. В Кишинев Израел също се поздрави с първа победа, откакто направи цялостен поврат и надигра домакина Молдова с 4:1. В класирането в групата води Дания с 9 точки, пред Шотландия с 5, Израел и Австрия с по 4 и Фарьорските острови и Молдова с по 1 точка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР