Даниил Медведев се извини на феновете на стадион "Артър Аш"

...
Даниил Медведев се извини на феновете на стадион "Артър Аш"
Коментари Харесай

Медведев след триумфа: Извинявай Ноле, ти си най-великият

Даниил Медведев се извини на почитателите на стадион "Артър Аш " и на милионите последователи по света на Новак Джокович, задето му е попречил да завоюва историческия "календарен шлем ". Руснакът съкруши международния номер 1 с 6:4, 6:4, 6:4 и сграбчи първата си купа от "Големия шлем ", триумфирайки на US Open 2021.

"Първо би трябвало да кажа, че съм доста нервозен на тази тирада. Извинявам се на почитателите и на Новак, тъй като знаем какво искаше да реализира. Никога не съм казвал това, само че ще кажа в този момент, че Новак е най-великият в историята на тениса ", стартира прочувственият руснак.

"Благодаря на всички в екипа ми, на фамилията и приятелите ми. Ако не бяхте вие, нямаше да мога да извървя това премеждие ".

"Още от 2019-а почитателите ми дават доста сила и желая да им благодаря още веднъж, тъй като тази година беше безусловно същото. Искам да завърша речта с това, че през днешния ден е 3-годишнината от сватбата ми със брачната половинка ми. След полуфиналите си споделих, че в случай че изгубя мача, няма да имам време да ѝ купя подарък, тъй че трябваше да го печеля ", сподели Медведев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР